Hvordan nipser man? Hvad betyder det at skyde papegøjen? Hvordan ser tupperware fra middelalderen ud? Og hvad har okseblod med lertøj fra Haderslev at gøre?!

I år sætter vi på Ehlers Samlingen fokus på samlingens sjove genstande i skolernes sommerferie. Kom med på familieomvisning i den spændende samling af lertøj, nipsenåle og meget, meget mere, når vi holder familieomvisninger på Ehlers Samlingen i sommerferien. Det er et helt særligt sted, og det gemmer på ting, du med garanti aldrig har set før.
På familieomvisningerne vil vi gå på opdagelse i Louis og Margrethe Ehlers livsværk og kigge nærmere på en masse sjove, sære, flotte og mærkelige genstande. Huset er fyldt med ting og fyldt med historier!
Tag din bedstemor under armen, tag på udflugt med nevøer og niecer eller giv dine forældres firkantede iPad-øjne noget nyt at se på! Det koster ikke andet end en billet til museet, men man skal tilmelde sig omvisningen på forhånd. På omvisningen fortæller museumsinspektøren, om det vi ser på, men man må stille alle de spørgsmål, man vil, undervejs. Familieomvisningen handler nemlig om, at alle kan være med til at tale sammen om de spændende ting, vi kigger på.

Omvisninger er gratis, når entré til museet er betalt. Børn er gratis, men kun ifølge med voksne.
Vi starter kl. 11 onsdag og torsdag i ugerne 28, 29, 30, 31. – omvisningen varer ca. 45 minutter.
Tilmelding skal ske på tlf. 74 34 78 17 eller nstm@haderslev.dk. Der er plads til 20 personer på hver omvisning.