Venneforening

Slesvigske Vognsamlings Venner er en forening, der er oprettet for at støtte og bevare Slesvigske Vognsamling som et aktivt museum. Foreningens medlemmer deltager i restaureringen og vedligeholdelsen af de gamle køretøjer, er med til at udvikle og bygge rekonstruktioner til samlingen, og er som kuske med til at vise vognene frem udenfor museet. Nogle medlemmer hjælper også med den daglige drift og giver ofte en hånd med ved eksempelvis billetsalg, rundvisninger og til specielle arrangementer.

Slesvigske Vognsamlings Venner har følgende kontaktpersoner:

Formand
Svend Erik Raun
Rugbjergvej 25
6230 Rødekro
Tlf.: +45 21 75 21 68

Kasserer
Børge Jensen
Kroghs Kobbel 63
6100 Haderslev
Tlf.: +45 21 49 94 72

Næstformand
Jens Boddum
Skyttehusvej 8C
6330 Padborg
Tlf.: +45 30 91 39 72

Vognkonsulent

Vognsamlingen har mange kontaktpersoner og -firmaer, som fagligt ønsker at støtte både samlingens og værkstedets udvikling og know-how. Dette er blandt andre vores daglige sparringspartnere, der hjælper os med at offentliggøre og kontrollere det arbejde, vi udfører, så det bliver gjort på den bedst mulige måde og inden for rammerne af branchen.

Per Ole Skovsbo, Næstved
Linolie og Pigment, Øsby
Sambo Møbler, Tommerup
Gbr. Kobel, Kellinghusen (DE)
Dansk Skibstræ, Sjølund

HAMF

Haderslev Arkiv- og Museumsforening arbejder for i samarbejde med Historie Haderslev og Arkæologi Haderslev at fremme og bevare interessen og forståelsen for vores fortid ved at arrangere foredrag med historiske emner og ture/udflugter med historien i fokus.

Formand – Hans Aage From
Fælleslykkevej 6,
6100 Haderslev
Tlf. +45 23 96 91 53
Mail: hansaage51@gmail.com