Handelsbetingelser

Betaling
Haderslev Kommune modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Beløbet vil blive trukket på din konto samme dag, som betalingen foretages.

Alle beløb er i DKK.

Haderslev Kommune bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du betaler i vores løsning.
Perioden regnes fra den dag, hvor du foretager betalingen.
Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter betaling. Hvis ydelsen er leveret og det er sket inden de 14 dages fortrydelsesret er gået, så fraskriver du dig din fortrydelsesret.

Hvis du vil gøre brug af din fortrydelsesret, skal du skrive en mail til jeul@haderslev.dk
Har du givet dit samtykke til, at leveringen af ydelsen kan gå i gang, og ønsker du efterfølgende alligevel at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at Haderslev Kommune kan opkræve en rimelig betaling for den ydelse, der allerede er leveret.

Ydelser undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

Ydelser undtaget fortrydelsesretten
Du har 2 års reklamationsret.
Reklamationsretten løber fra varens levering til kunden. Reklamationen skal ske til webshoppen inden for 2 år.

Leveringsbetingelser
Levering finder sted på den angivne adresse, hvortil du har foretaget dit indkøb. Leveringsomkostningerne betales af køber.
Levering af den købte vare, vil finde sted inden for 5-7 hverdage.